Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Για τις απόπειρες Ρατσιστικής Αιμοδοσίας της Χ.Α.



  9/2012, "Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό"

Για τις απόπειρες Ρατσιστικής Αιμοδοσίας της Χ.Α.

Η Χρυσή Αυγή παριστάνει επίμονα το τσιράκι του συστήματος. Προσπαθώντας να διαχωρίσει τα θύματα των μνημονίων σε πολλά αντίπαλα στρατόπεδα που θα παραλύουν το ένα το άλλο, η ναζιστική τρομοκρατική οργάνωση προωθεί «πανελλαδική» καμπάνια ρατσιστικής αιμοδοσίας. Όπου τους επιτραπεί, οι νοσταλγοί του Ολοκαυτώματος και των Ταγμάτων Εφόδου θα αποπειραθούν να οργανώσουν αιμοδοσία «μόνο για έλληνες», διαδίδοντας παράλληλα και τον ηλίθιο, ρατσιστικό και δηλητηριώδη μύθο ότι το «ελληνικό» αίμα διαφέρει από αυτό των «αλλοεθνών». Αυτό επιχειρούν και με την αίτηση για αποστολή ασθενοφόρου του ΑΧΕΠΑ στα γραφεία της Χ.Α. για αιμοληψίες.

Ο φασισμός πάντα είχε ανάγκη από την αποβλάκωση και την διαπαιδαγώγηση των μαζών στο τυφλό μίσος απέναντι σε όποιους στοχοποιεί αυθαίρετα ο ηγέτης-Φύρερ. Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την ρατσιστική αιμοδοσία σχεδιάζει το τμήμα «Πράσινη Πτέρυγα για τον Φυλετικό (!) Ανθρωπισμό» της Χ.Α.. Το ίδιο τμήμα της ίδιας Χ.Α. που υποστηρίζει ανοιχτά την εθνικοσοσιαλιστική-ναζιστική ευγονική και την...ευθανασία για τα ΑΜΕΑ, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως»!

Οι πολυδιαφημισμένες φασιστικές φιέστες αιμοδοσίας δεν καταπατούν μόνο κάθε ιατρική δεοντολογία και τον όρκο του Ιπποκράτη.
Προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε ανθρωπόμορφα τέρατα που στερούν το αίμα από ανθρώπινες ζωές που το έχουν ανάγκη. Ήδη σήμερα γίνεται συστηματική προσπάθεια από το σύστημα και τα ναζιστικά εργαλεία του, όσοι άνθρωποι επιλέγονται ως «δεύτερης διαλογής» όντα, να στερούνται μαζί με το αίμα, άλλοι
  • το μισθό επειδή είναι «μετανάστες» (βλέπε Μανωλάδα),
  • ή το σεβασμό επειδή είναι «gay»,
  • ή το επίδομα ανεργίας επειδή είναι «τεμπέληδες» και θέλουν «κίνητρα» για να δουλέψουν,
  • ή τη σύνταξη επειδή είναι «μη παραγωγικοί» (και «δεν πεθαίνουν» κατά το...Λοβέρδο)
  • ή τη συλλογική σύμβαση, την ασφάλιση, την Παιδεία επειδή «χρωστάνε».

Οι οπαδοί του μακελάρη «γιατρού» Μένγκελε δεν θα περάσουν! Οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αγωνίζονται για Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό χωρίς τεχνητές ρατσιστικές διακρίσεις! Όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για την ικανοποίηση των αναγκών όλων των ανθρώπων πάνω από τα κέρδη των λίγων.

  • Καμία συμμετοχή και καμία ανοχή στις φασιστικές «αιμοδοτικές» φιέστες
  • Δωρεάν Δημόσια Υγεία για όλο το λαό, για κάθε άνθρωπο χωρίς ασφάλιση ή χωρίς χαρτιά
  • Καμιά ανακωχή με την κυβέρνηση των τραπεζιτών – Διάλυση των φασιστικών συμμοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας