Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση των μεταναστών εργατών απεργών πείνας από την Αθήνα

Εμείς οι 50 μετανάστες που ζούμε και δουλεύουμε στην Αθήνα και συμμετείχαμε στην απεργία πείνας των 44 ημερών που πέτυχε σημαντικές νίκες για εμάς και χιλιάδες άλλους μετανάστες και έλληνες εργάτες, δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, μέχρι να νομιμοποιηθεί κάθε μετανάστης που ζει στην Ελλάδα και βγάζει το ψωμί του με τον ιδρώτα του προσώπου του.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της 19 Μάρτη, στις 2.30 μ.μ. στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και στην πορεία που θα ακολουθήσει στη Βουλή, που οργανώνεται από κοινότητες μεταναστών και αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Για να διασφαλίσουμε την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμέυσεων που ήταν αποτέλεσμα του σκληρού αγώνα μας και της συγκλονιστικής συμπαράστασης πολύ μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

Για νομιμοποίηση στους μετανάστες, άσυλο στους πρόσφυγες, για να σταματήσει η φασιστική βία στο κέντρο της Αθήνας.

Καλούμε κάθε συλλογικότητα και φορέα, κάθε απλό άνθρωπο που μας στήριξε στην απεργία πείνας των 44 ημερών να κατέβει στην πορεία του Σαββάτου στην Αθήνα, και σε όλες τις κινητοποιήσεις που γίνονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Στις 8 το βράδυ της ίδιας μέρας, σας καλούμε όλους να γιορτάσετε μαζί μας στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42), με ΦΑΓΗΤΟ, ποτό, με δικές μας και δικές σας μουσικές.

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"

tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας