Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΟΣ - Χρυσή Αυγή το ίδιο μαγαζί...

Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Ο Νικόλαος Τούτουζας, υποψήφιος δήμαρχος ΛΑΟΣ στη Θήβα και Γραμματέας της Νομαρχιακής ΛΑΟΣ Βοιωτίας εμφανίζεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα indymedia, να κρατάει σιδερολοστόλοστό, δίπλα σε οδοφραγμα-κάδο σκουπιδιών στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα, παρέα με συντρόφους του Χρυσαυγίτες νεοναζί. Το αγνό αυτό παλληκάρι της πατρίδας, αγρότης από τη Βοιωτία - το οποίο μπορεί πλέον να διεκδικούν περισσότερες της μίας φασιστικές οργανώσεις - βρισκόταν μαζί με δεκάδες άλλους τραμπούκους στην αντισυγκέντρωση που ματαίωσε αντιρατσιστική συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα το περασμένο Σάββατο, κάτι που βέβαια δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την αγαστή συνεργασία Κυβέρνησης και Αστυνομίας.


Για μια ακόμα φορά αποδεικνείονται περίτρανα οι σχέσεις του ΛΑΟΣ με τη συμμορία της Χρυσής Αυγής. Όχι απλά στο πεδίο της ιδεολογικής ρατσιστικής-εθνικιστικής συγγένειας, αλλά και εφαρμογής του φασισμού επί του εδάφους. Έτσι κι' αλλιώς στη Θήβα, η Χρυσή Αυγή παραμένει στο περθώριο, ενώ στον Άγιο Παντελεήμονα μεγαλουργεί κάτω από τις φτερούγες της ΕΛ.ΑΣ. και απελευθερώνει τους απανταχού φασίστες. Είναι επίσης φανερό πως η θλιβερή αντισυγκέντρωση των 200 φασιστοειδών του Αγίου Παντελεήμονα το περασμένο Σάββατο, στηρίχτηκε από φασίστες από κάθε γωνιά της χώρας και όχι από αγνούς ακομμάτιστους "πατριώτες" όπως υποστήριζαν οι Αγιοπαντελεημονιώτες Χρυσαυγανακτισμένοι της περιβόητης Επιτροπής "Πολιτών". Που καθώς παρουσιάζονται ως μαϊντανοί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν αποθρασυνθεί ως του σημείου να προπηλακίζουν εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της αριστεράς.

Να τους χαίρεστε κ.κ. Πάγκαλε και Παπουτσή τους υπεύθυνους ακροδεξιούς υποστηρικτές της μνημονιακής πολιτικής σας. Αλλά κι' αυτοί δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Τους το ανταποδίδετε καθημερινά με φράχτες στον Έβρο, νομοσχέδια ασύλου που σπρώχνουν απελπισμένους πρόσφυγες σε απεργίες πείνας, θανάτους δεκάδων προσφύγων στο Ιόνιο, αποτέλεσμα της προσήλωσής σας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια του "Δουβλίνο ΙΙ". Όμως να γνωρίζετε πως δεν έχετε ξεμπερδέψει ακόμα με κάποιους άλλους. Με τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που αγωνίζονται για μια ζωή με αξιοπρέπεια, χωρίς φτώχεια, ανεργία, φόβο και ρατσισμό.

Κίνηση "Απελάστε τον Ρατσισμό"

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"
tel-fax: 210-5130373, 3306286,6974363037, www.ksm.gr



Κυριακάτικο σχολείο μεταναστών:
Οι μάσκες έπεσαν! Έξω οι τραμπούκοι φασίστες της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ από τις γειτονιές μας

18/01/2011 - 22:25



“Όσα ο δόλος κρύβει, ο χρόνος ξεσκεπάζει”

Σέξπιρ



Τελικά δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να επιβεβαιωθούν όλες οι καταγγελίες των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων. Το ακροδεξιό παρακράτος ξεσκεπάζεται μέρα με τη μέρα:

* Το Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα όλη η χώρα είδε τη Χρυσή Αυγή να προσπαθεί με τη βία να ακυρώσει μια καθ' όλα θεμιτή πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση. Αποδείχτηκε για μια ακόμα φορά ότι σκοπός της δεν είναι να βελτιώσει τις ζωές των κατοίκων, αλλά να φιμώσει οποιαδήποτε άλλη φωνή.
* Στους τραμπουκισμούς συνέδραμε τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής και ο υποψήφιος δήμαρχος Θήβας του ΛΑΟΣ Νίκος Τούτουζας. Οι φωτογραφίες του στελέχους του ΛΑΟΣ με το σιδερολοστό (που ξυπνάνε μνήμες Καλαμπόκα και Γκοτζαμάνη) δεν αφήνουν αμφιβολίες για τη στενή συνεργασία Χρυσής Αυγής και ΛΑΟΣ. Το ΛΑΟΣ που εξεγείρεται εναντίον των προοδευτικών κινητοποιήσεων, είναι ο πολιτικός φορέας που υποθάλπει τη φασιστική βία.
* Στη χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας ο φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος προχώρησε σε μια πρόκληση πρώτου μεγέθους: μπροστά στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους έκανε τον άθλιο ναζιστικό χαιρετισμό. Την ώρα που τα θύματα του Διστόμου δίνουν τη μεγάλη μάχη για τη δικαίωση τους, ο Μιχαλολιάκος αποτίει φόρο τιμής στους ναζί μακελάρηδες.
* Σήμερα το πρωί η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κανελλοπούλου δέχτηκε στην Άγιο Παντελεήμονα επίθεση από το ακροδεξιό φασίστα Γιαννάτο. Την ίδια στιγμή “άγνωστοι” απειλούν τηλεφωνικά την υποψήφια δήμαρχο Ελένη Πορτάλιου.



Είναι ώρα να απομονώσουμε τους φασίστες (είτε φοράνε αρβύλες είτε προτιμούν τις γραβάτες) χωρίς “μα” και “αλλά”. Είναι ώρα να βάλουμε δημοκρατικό φραγμό στη διογκούμενη φασιστική βία. Και είναι πια καιρός το επίσημο κράτος (ιδιαίτερα η Αστυνομία και το Υπουργείο “Προστασίας του Πολίτη”) να σταματήσει να “χαϊδεύει” το φαιό φασιστικό παρακράτος.



Αθήνα 18/1/11

Ποτέ ξανά!

Αντιφασιστική Πρωτοβουλία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας