Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Αντιφασιστικό Μέτωπο Τώρα Παντού!

Το Σάββατο 9/6/2012, μετά από συμπλοκή που είχε με άοπλους αντιφασίστες, ομάδα 15 ναζιστών επιτέθηκε στο καφενείο του Γ. Βραχνή που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου. Μεταξύ αυτών και δυο υποψήφιοι βουλευτές της “Χρυσής Αυγής”. Ο ένας στο νομό Πέλλας και ο άλλος (Σαχινίδης) στο νομό Ημαθίας, ενώ την κεντρική καθοδήγηση είχε ένας Ημαθιώτης ναζιστής με το βαθμό του “λοχαγού”, υποψήφιος στο νομό Έβρου.


Η επίθεση σημειώθηκε στις 4 το μεσημέρι και αφού προξένησαν ζημιές κι έκλεψαν διάφορα είδη του καφενείου, προπηλάκισαν τους θαμώνες. Ένας εξ αυτών, ο 53χρονος οπτικός Δ.Σαββαϊδης αντέδρασε. Η απάντησή των τραμπούκων ήταν να του πετάξουν μία καρέκλα που τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βέροιας, αλλά οι ναζιστές έφυγαν εποχούμενοι σε μηχανές. Η αστυνομία, αφού δέχτηκε τις μηνύσεις των παθόντων, προχώρησε σε οχτώ συλλήψεις ναζιστών που οδηγούνται σε δίκη με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης και της πρόκλησης φθορών. Κακός οιωνός είναι η ταυτόχρονη προσαγωγή στην ίδια δίκη του Γ. Βραχνή, δηλαδή η απόπειρα ενοχοποίησης ενός θύματος μαζί τους θύτες!

Μετά τα γεγονότα και αφού οι ναζιστές εκδιώχθηκαν από την πόλη διοργανώθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα συμβάντα αυτά κρούουν τον κώδωνα του φασιστικού κινδύνου σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, αλλά ταυτόχρονα δείχνουν και τη διάθεση του κόσμου να αντιπαλέψει το φασισμό.

Μετανάστες και μετανάστριες, Έλληνες και Ελληνίδες που δεν χωρούν στα φυλετικά και πολιτικά της πρότυπα, είναι τα καθημερινά θύματα της εγκληματικής συμμορίας η οποία δυστυχώς απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους στις τελευταίες εκλογές, από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν ακριβώς την εγκληματική της φύση.

Η τρομοκρατική οργάνωση του Μιχαλολιάκου ο οποίος ακρωτηρίαζε θεατές κινηματογράφων με τις βόμβες του στα νιάτα του,
η ναζιστική συμμορία του “live” τραμπούκου Κασιδιάρη ο οποίος δικάζεται για μαχαίρωμα σε ημεδαπό μεταπτυχιακό φοιτητή
έχει θέση ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

-Έξω απ'τη Βουλή,τις γειτονιές,τα σχολεία οι φονιάδες Ναζί της Χ.Α.
-Λεφτά για μισθούς και συντάξεις, όχι για στρατόπεδα συγκέντρωσης
-Επιτέλους να τιμωρηθούν οι ροπαλοφόροι τραμπούκοι
-Αθώος ο Γ. Βραχνής -ΟΧΙ στην εξίσωση θυμάτων και θυτών





Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"


http://www.ksm.gr/kar/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας