Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ -- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Το Υπουργείο Υγείας, στα πλαίσια της άδικης πολιτικής του μνημονίου ανακοίνωσε το σχέδιο «ανασυγκρότησης» του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σύμφωνα με το οποίο:

Περικόπτονται τα οργανικά κρεβάτια του ΕΣΥ κατά 10.000.

Τα υπάρχοντα αναπτυγμένα κρεβάτια των νοσοκομείων τα μειώνει κατά 4.000. Μαζί με την περικοπή νοσοκομειακών κλινών, μειώνει το ήδη ανεπαρκές προσωπικό των νοσοκομείων, ιατρικό, νοσηλευτικό κλπ. στέλνοντας πολλούς από εμάς στην ανεργία.

Εκμισθώνει νοσοκομειακές κλίνες (τα «λουξ») στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες μειώνοντας αυτές που διατίθενται στον λαό ακόμα περισσότερο και δημιουργώντας μέσα στα Δημόσια νοσοκομεία ασθενείς «πατρίκιους και πληβείους».

Μειώνει πανελλαδικά ακόμα και τα κρεβάτια «Εντατικής»!!!

Στη Θεσσαλονίκη μειώνει τα κρεβάτια όλων σχεδόν των Νοσοκομείων. Χαρακτηριστικά, ουσιαστικά κλείνει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, ενώ το Νοσοκομείο μας μειώνεται στο μισό, χωρίς χειρουργικές κλινικές.

Συμπολίτισσες, συμπολίτες

Αν αφήσουμε να περάσει αυτό το σχέδιο, θα ξαναγυρίσουμε στην εποχή των ράντζων και των νοσοκομείων που θα μοιάζουν περισσότερο με φιλόπτωχα ιδρύματα. Θα οδηγηθούμε ακόμα περισσότερο στις πόρτες των ιδιωτικών ιατρείων και κλινικών. Θα βασανιστούν και θα πεθάνουν συγγενείς μας.

• ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
• ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ
• ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ
• ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Συνολικές προβολές σελίδας